اشغالگران صهیونیستی به مسجد اقصی یورش بردند

غاصبان یهودی از دروازه المغاربه واقع در جنوب غبری به مسجد اقصی یورش بردند.
رژیم اشغالگر که نقشه تقسمی مسجد اقصی بین مسلمانان و یهودی ها و نقشه یهودی سازی را دارد، برای اجرای این نقشه های خود هنگام یورش غاصبان یهود به حرم مقدس، از آنها دفاع می کند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
در پی حملات اشغالگران از تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ به غزه، شمار شهدا با افزایش ۱۲۰ نفر به ۵۸ هزار و ۳۸۶ نفر رسید.
در غزه، در نتیجه عملیاتی که به سمت یکی از یگانهای ارتش اشغالگر با استفاده از موشک ضد تانک انجام شد و پروتکل هنیبال هم فعال شد، حداقل ۳ سرباز اشغالگر کشته شدند و تعدادی دیگر نیز زخمی شدند.
در فرودگاه ساوتند نزدیک لندن، سقوط یک هواپیمای کوچک باعث مرگ حداقل ۴ نفر شد.
از روزی که رژیم صهیونیستی حملات خود به غزه را آغاز کرده است، با بسته شدن بانکها و تشدید کمبود پول نقد، زندگی اقتصادی غزه به ابتداییترین شکل خود بازگشته و به سیستم تبادل کالا محکوم شده است.