فاجعه سیل در پاکستان: 10 نفر جان باختند

براثر سیلی که به علت بارانهای شدید در بلوجستان پاکستان اتفاق افتاد، 10 نفر جان خود را از دست دادند.
بنابر اطلاعات به دست آمده از منابع محلی، بارانهای شدیدی در مناطق زوب و آواران و حوزدار منجر سیل شد.
به علت سیل یک خودرو زیر آبهای سیل ماند. در این حادثه 8 نفر که دو نفرشان کودک و 3 نفرشان زن بودند جان خود را از دست دادند.
در منطقه زوب نیز 2 نفر جان خود را از دست داد.
بر خانه و محل کارهای زیادی خسارت وارد شد. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
جنبش حماس، شهادت جوان فلسطینی «رامی زهران» به دست نیروهای وابسته به تشکیلات خودگردان محمود عباس در اردوگاه الفارعه در طوباس را به شدت محکوم کرد و آن را «خیانت به ملت فلسطین» خواند. حماس خواستار توقف فوری این جنایتها شد.
در شهر طوباس، جوان فلسطینی «رامی الزهران» در پی شلیک مستقیم نیروهای امنیتی وابسته به محمود عباس از ناحیه سر مورد هدف قرار گرفت و به شهادت رسید. بدین ترتیب، شمار شهدای فلسطینی به دست نیروهای تشکیلات خودگردان از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۲۱ نفر رسید.
حملات نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه غزه بدون وقفه ادامه دارد. در ۲۴ ساعت گذشته، ۴۶ فلسطینی دیگر به شهادت رسیدند. از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، شمار کل شهدای فلسطینی به ۵۲ هزار و ۹۰۸ نفر و تعداد زخمیها به ۱۱۹ هزار و ۷۲۱ نفر رسیده است.
در حملات هوایی و پهپادی به مناطق مختلف غزه، ۵ فلسطینی به شهادت رسیدند و تعداد زیادی زخمی شدند.