زکریا یاپیجی اوغلو، رئیس هداپار در سخنرانی که در نهمین نشست علما ایراد کرد، گفت: در مقابل تهدیدهایی که رژیم اشغالگر ایجاد کرده است باید جبهه داخلی خود را قویتر کرده، صفوف خود را فشرده تر کنیم و اختلافات را کنار بگذاریم و اتحاد خود را قدرت ببخشیم.
اتحاد العلما و حوزه های ترکیه نهمین نشست علما را با شرکت علمای مختلف از کشورهای مسلمانا جهان در دیاربکر برگزار می کند.
شعار امروز برنامه طوفان اقصی امسال، طوفان اقصی، مسئولیت علما و امت می باشد.
برنامه نشست علمای امسال با شرکت علما از شهرهای مختلف ترکیه، عراق، کردستان عراق، فلسطین، مصر، افغانستان، قطر، سودان، سنگال، عربستان سعودی و اردن برگزار می شود.
زکریا یاپیجی اوغلو، رئیس هداپار با شرکت در نشست علما سخنرانی ایراد کرد.
یاپیجی اوغلو گفت: رژیم اشغالگر صهیونیستی به نسل کشی که یک سال است در غزه صورت می دهد ادامه داده و اکنون نیز حملات و اشغالهایی نسبت به لبنان را آغاز داده و از طرفی در فلسطین و از طرف دیگر در لبنان، یمن و سوریه حملاتی و کشتارهایی صورت می دهد و به ایران هشدار حمله می دهد و حملات تروریستی در این کشور صورت می دهد.
یاپیجی اوغلو افزود: نه تنها فلسطین بلکه همه کشورهای منطقه بخصوص لبنان، سوریه، عراق، یمن، ایران، مصر و ترکیه تحت تهدید صهیونیسم و امپریالیست غرب است. باید کشورهای اسلامی در مقابل این تهدید نقشه ای اجرایی مشترکی ایجاد کرده و با اقدامات جلوگیری کننده به حرکت درآیند. ولی متاسفانه حکومت ها از خود ضعف نشان داده و حتی برخی از آنان در کنار نسل کشان قرار می گیرند. در این صورت وظیفه علمای اسلام از همه زمان ها بیشتر است.
یاپیجی اوغلو در ادامه گفت: در هر روزی که ساکت و بدون واکنش بمانیم، هم انسان بودن خود را از دست داده و هم در صورتی که جلوی رژیم صهیونیستی که خیالات عرض موعود را در سر دارد، گرفته نشود، نه تنها فلسطین و لبنان را بلکه همه منطقه را آتش خواهد زد. با مرزهای مصنوعی که امپریالیست ها 100 سال پیش ایجاد کردند، نباید خودمان را، برادری امان را، اعتقادمان را و انسانیت خود را محدود کنیم. فلسطین، لبنان، یمن، سوریه، عراق، ایران، مصر، اردن و یا ترکیه... نمی توانیم کشورهای اسلامی را از هم دیگر متفاوت ببینیم. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
براثر سانحه سقوط بالگرد در نزدیکی های شهر پارمای واقع در شمال ایتالیا، 3 نفر جان خود را از دست دادند.
نیروهای اشغالگر یازده روز است که به حملات خود به اردوگاه و شهر طولکرم ادامه می دهند.
در نتیجه ریزش معدن طلا در شمال افغانستان یک نفر از معدنچی ها جان باخته و 2 نفر زخمی شدند.
براثر وقوع آتش سوزی در مدرسه ای در ایالت زامفرا 17 نفر جان باختند.