شمار شهدا در غزه به 43 هزار و 163 نفر افزایش یافت
شمار شهدار در حملات اشغالگران صهیونیستی به غزه از 7 اکتبر تاکنون به 43 هزار و 163 نفر افزایش یافت.
کشتار مردم غزه توسط رژیم اشغالگر صهیونیستی 390 روز است که ادامه دارد.
وزارت بهداشت غزه در رابطه با شمار مجروحین و شمار شهدا در حملات اشغالگران به غزه اطلاع رسانی کرد.
در بیانیه این وزارت آمده است که در حملاتی که اشغالگران در 5 ساعت اخیر صورت دادند 102 نفر به شهادت رسیده و 287 نفر زخمی شدند.
وزارت بیان کرد که براساس این شمار شهدا در حملات اشغالگران صهیونیستی از 7 اکتبر تاکنون به 43 هزار و 163 نفر افزایش یافته است.
شمار مجروحین نیز به 101 هزار و 510 نفر افزایش یافت. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران، ادعاها مبنی بر اینکه ایران با آزادسازی داراییهای مسدود شده خود اقدام به خرید کالاهای آمریکایی خواهد کرد را تکذیب کرد.
وزیر امور خارجه ایران، عباس عراقچی، و همتای عمانی وی، بدر بن حمد آل البوسعیدی، آخرین تحولات مربوط به تنگه هرمز و موضوعات مورد علاقه دو کشور را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
نیروی دریایی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: عبور ایمن از تنگه هرمز تنها از مسیرهای اعلامی جمهوری اسلامی ایران ممکن است.
ایران با اشاره به آنچه حمایت ناتو از آمریکا و رژیم صهیونیستی در حملات علیه این کشور خوانده است، این اقدامات را نقض آشکار حقوق بینالملل و منشور سازمان ملل متحد دانست.