شمار جان باختگان در فاجعه سیل در اسپانیا به 72 نفر افزایش یافت
در مناطق جنوبی و شمالی اسپانیا باران های شدید موثر بوده و دستکم 72 نفر جان باخت.
حکومت اسپانیا، محافظان غیرنظامی و مسئولین حکومت محلی اعلام کردند که در ولنسیا 70 نفر و در کاستیلیا لا مانچا 2 نفر جان باختند.
در والنسیا ده ها نفر مفقود شده و در کاستیلیا لا مانچا نیز دستکم 5 نفر مفقود شدند. فعالیت های امداد نجات ادامه دارد.
مسئولین همچنین بیان کردند که به علت سیل ده ها نفر در شهرهای ولنسیا محصور مانده و قطع برق در منطقه رخ داده و مدارس تعطیل شدند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
تیمهای دفاع مدنی در شهر غزه موفق شدند پیکر ۱۴ شهید را از زیر آوار خانه خانواده «سالم» که در جریان حملات نیروهای اشغالگر به شهر ویران شده بود، خارج کنند.
در پی وقوع سیل در شهر ساحلی «صافی» (سَفی) در سواحل اقیانوس اطلس مراکش، شمار قربانیان به ۳۷ نفر افزایش یافت.
عبدالله کمیل، فرماندار تولکرم، از جامعه بینالمللی درخواست مداخله فوری برای توقف دستور نظامی مبنی بر تخریب ۲۵ ساختمان در اردوگاه پناهندگان نور شمس کرد.
خلیل الحیه، رهبر حماس در غزه، در سخنرانی خود به مناسبت سی و هشتمین سالگرد تاسیس این جنبش، تاکید کرد که طوفان اقصی ادعای "بازدارندگی استراتژیک" رژیم صهیونیستی را در هم شکست؛ وی خواستار بازسازی، کمکهای بشردوستانه و وحدت ملی شد.