شمار جان باختگان در فاجعه سیل در اسپانیا به 72 نفر افزایش یافت

در مناطق جنوبی و شمالی اسپانیا باران های شدید موثر بوده و دستکم 72 نفر جان باخت.
حکومت اسپانیا، محافظان غیرنظامی و مسئولین حکومت محلی اعلام کردند که در ولنسیا 70 نفر و در کاستیلیا لا مانچا 2 نفر جان باختند.
در والنسیا ده ها نفر مفقود شده و در کاستیلیا لا مانچا نیز دستکم 5 نفر مفقود شدند. فعالیت های امداد نجات ادامه دارد.
مسئولین همچنین بیان کردند که به علت سیل ده ها نفر در شهرهای ولنسیا محصور مانده و قطع برق در منطقه رخ داده و مدارس تعطیل شدند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
فرانچسکا آلبانیزه، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین، اعلام کرد که نسلکشی رخداده در غزه نتیجه بیتفاوتی جهانی نسبت به توقف رژیم صهیونیستی بوده است.
تعداد قربانیان سیلها و رانش زمین ناشی از بارانهای موسمی در پاکستان که از ۲۶ ژوئن آغاز شده، به ۹۸۵ نفر افزایش یافته است.
منابع پزشکی در غزه اعلام کردند که از آغاز حملات رژیم صهیونیستی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، شمار شهدای این حملات به ۶۴ هزار و ۹۰۵ نفر و تعداد زخمیها به ۱۶۴ هزار و ۹۲۶ نفر رسیده است.
در پی انفجاری در جنوبغرب پاکستان، پنج تن از نیروهای امنیتی جان باختند.