در حملات اشغالگران، سه خبرنگار دیگر به شهادت رسیدند

در نتیجه سه حمله جداگانهای که امروز توسط نیروهای اشغالگر صهیونیستی در نوار غزه انجام شد، سه خبرنگار فلسطینی به شهادت رسیدند.
رسانههای فلسطینی گزارش دادند که خبرنگار «نور قندیل» به همراه همسرش «خالد احمد ابوسیف» و دخترشان در حمله هوایی به خانهشان در محله بشاره واقع در دیرالبلح در مرکز نوار غزه به شهادت رسیدند.
همچنین در پی آتشباری توپخانهای نیروهای اشغالگر به شهرک «القراره» در شمالشرق خانیونس، خبرنگاران «عبدالرحمن توفیق العبدالله» و «یزن جوده العباده» نیز به شهادت رسیدند.
خبرنگار «عزیز الحجار» نیز در حمله ارتش اشغالگر به منطقه «بئر النعجه» در شمال غزه همراه با همسر و فرزندانش به شهادت رسید.
از سوی دیگر، در حمله هوایی صهیونیستی به خانهای پرجمعیت در منطقه «صفتاوی» در شمال شهر غزه، دستکم ۱۵ نفر – که بیشتر آنها را زنان و کودکان تشکیل میدهند – به شهادت رسیدند و شمار زیادی نیز زیر آوار ماندهاند.
بدین ترتیب، از آغاز حملات اشغالگرانه از تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، شمار خبرنگاران شهید به حدود ۲۲۰ نفر رسیده است. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) خواستار آتشبس فوری و ارسال کمکهای اضطراری به نوار غزه شد.
در شهر لاهه هلند، حدود ۱۰۰ هزار معترض که لباسهای قرمز به تن داشتند، علیه نسلکشی رژیم اشغالگر و حمایت دولتهایشان از این اشغالگری تظاهرات کردند.
ایران سه نفر را به اتهام کمک به حملاتی که در سالهای ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ علیه زیارتگاه شاهچراغ در شیراز انجام شد و گروه داعش مسئولیت آنها را بر عهده گرفته، به اعدام محکوم کرد.
وزارت بهداشت اعلام کرد که در حملات اشغالگران صهیونیستی از 7 اکتبر 2023 تاکنون در غزه 53 هزار و 339 نفر به شهادت رسیدند.