رژیم صهیونیستی آتشبس را رعایت نمیکند: حمله به خودروی غیرنظامی در غزه
با وجود توافق آتشبس و تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی، ارتش اشغالگر خودرویی غیرنظامی را در اردوگاه پناهندگان النصیرات در مرکز نوار غزه هدف قرار داد. در این حمله ۴ نفر زخمی شدند.
بیمارستان العوده در غزه در بیانیهای اعلام کرد که ارتش اشغالگر خودرویی غیرنظامی را در اردوگاه النصیرات واقع در مرکز نوار غزه مورد هدف قرار داده است.
در این بیانیه آمده است که ۴ نفر در این حمله زخمی شده و تحت درمان قرار گرفتهاند.
از سوی دیگر، ارتش اشغالگر در بیانیهای اذعان کرد که با وجود توافق آتشبس، به منطقه النصیرات در بخش خارج از کنترل اسرائیل در امتداد خط زرد حمله کرده است.
در این بیانیه ادعا شده که در این حمله یکی از اعضای جنبش جهاد اسلامی که در حال آمادهسازی برای انجام حملهای بوده، مورد هدف قرار گرفته است.
همچنین اداره دفاع غیرنظامی غزه اعلام کرد که ساختمانی آسیبدیده در محله صبره شهر غزه در اثر حملات ارتش اشغالگر فرو ریخته و جسد یک دختر ۹ ساله به همراه ۳ مجروح از زیر آوار بیرون آورده شده است. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
در پی وقوع انفجاری در یکی از میادین نفتی شهر بصره در جنوب عراق، یک نفر جان خود را از دست داد و شش نفر دیگر زخمی شدند.
محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی ایران نامه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، فدراسیون روسیه و جمهوری خلق چین به دبیرکل سازمان ملل متحد و رئیس شورای امنیت را نمادی از همبستگی استراتژیک این سه قدرت بزرگ عنوان کرد.
در حمله هوایی ارتش روسیه به کییف، پایتخت اوکراین، ۳ نفر کشته و ۲۹ نفر از جمله ۶ کودک زخمی شدند. در این حمله شماری از ساختمانها آسیب دیدند و در برخی مناطق آتشسوزی رخ داد.
خلیل الحیه، رهبر جنبش مقاومت اسلامی حماس در نوار غزه، تأکید کرد که این جنبش هیچگونه مانعی در برابر اداره نوار غزه توسط هر شخصیت ملی فلسطینی نمیبیند.