نقوی، وزیر پاکستانی برای گفتگوهای ایران و آمریکا در تهران است
محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان که نقش میانجیگری در مذاکرات میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا را بر عهده دارد، برای انجام دیدارهایی عازم تهران، پایتخت ایران شد.
به گزارش تلویزیون دولتی ایران، محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان به منظور انجام مجموعه ای از گفتگوها با مقامات ارشد ایرانی به تهران سفر کرده است.
اعلام شد که سفر وزیر پاکستانی با هدف ارزیابی آخرین تحولات در روند مذاکرات بین جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده و بحث در مورد پیشرفت مذاکرات انجام شده است.
همچنین اعلام شد که نقوی با مقامات ایرانی مشورت خواهد کرد تا از نزدیک پیشرفت تماسهای دیپلماتیک بین دو کشور را دنبال کند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که دور پنجم گفتگوهای غیرمستقیم میان لبنان و رژیم صهیونیستی در روزهای ۲۳ تا ۲۵ ژوئن در واشنگتن برگزار خواهد شد. این گفتگوها در حالی ادامه دارد که تنشها و حملات در منطقه همچنان جریان دارد.
وزیران امور خارجه ایران و پاکستان درباره تفاهم میان آمریکا و ایران تلفنی گفتگو کردند.
دفتر نماینده تجاری آمریکا تحقیقات رسمی را برای بررسی سیاستهای قیمتگذاری آلمان در قبال داروهای نوآورانه آغاز کرد.