حمله با خودروی بمبگذاریشده در پاکستان؛ ۵ پلیس زخمی شدند
در پی حمله با یک خودروی بمبگذاریشده در شمالغرب پاکستان، دستکم پنج نیروی پلیس زخمی شدند.
این حادثه در منطقه بنو، واقع در ایالت خیبر پختونخوا رخ داد.
محمد فرقان بلال، رئیس پلیس منطقه بنو در گفتوگو با رسانهها اعلام کرد که این حمله اواخر چهارشنبهشب زمانی رخ داد که یک عامل انتحاری، خودروی حامل مواد منفجره را به سمت یک پاسگاه پلیس در منطقه بنو هدایت کرد.
وی افزود که بر اثر انفجار، بخشی از ساختمان پاسگاه پلیس آسیب دید و چندین مغازه و خودروهای پارکشده در اطراف نیز خسارت دیدند.
بر اساس اعلام مقامهای مسئول، در این حمله دستکم پنج مأمور پلیس زخمی شدند.
پس از انفجار، نیروهای پلیس، تیمهای امدادی و نیروهای امنیتی به محل حادثه اعزام شدند و مجروحان را به یکی از بیمارستانهای نزدیک منتقل کردند.
نیروهای امنیتی منطقه را به محاصره درآورده و عملیات جستوجو و بازرسی را در اطراف محل حادثه آغاز کردند.
تاکنون هیچ گروه یا فردی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که در پی شهادت یحیی السنوار، خلیل الحیه به عنوان جانشین وی و رئیس دفتر سیاسی این جنبش انتخاب شده است.
آتشسوزی در منطقه کاستیا-لا مانچا در مرکز اسپانیا، بیش از ۲۶ هزار هکتار از اراضی را خاکستر کرد.
جنبش انصارالله از آغاز اجرای محاصره دریایی خبر داد، تنشها در منطقه در حال افزایش است.
خلیل الحیه، رئیس جدید دفتر سیاسی حماس، موقعیتهای مهمی را در این جنبش بر عهده داشته است؛ او در لحظات بحرانی جنگ با ایفا کردن نقشهای کلیدی در مذاکرات، به عنوان یکی از رهبرانی برجسته شد که فعالیتهای تبلیغی، آکادمیک و سیاسی را با یکدیگر پیوند داده است.