ایران: دو نفتکش در تنگه هرمز دچار انفجار شدند
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که دو نفتکش که خارج از مسیر تعیینشده در تنگه هرمز در حال حرکت بودند، دچار انفجار شدهاند.
در بیانیه سپاه پاسداران آمده است که این نفتکشها «در پی تلاش برای عبور از مسیری ناامن تحت فشار آمریکا» دچار انفجار شدهاند.
در این بیانیه، درباره علت وقوع این انفجارها هیچگونه توضیحی ارائه نشده است.
سپاه پاسداران همچنین هشدار داد که مسیرهایی غیر از گذرگاههای تعیینشده از سوی ایران، برای تردد کشتیها امن نخواهند بود.
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیشتر اعلام کرده بود که به دلیل مشکلات امنیتی ناشی از مداخلات خارجی، تنگه هرمز بسته شده است. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که در پی شهادت یحیی السنوار، خلیل الحیه به عنوان جانشین وی و رئیس دفتر سیاسی این جنبش انتخاب شده است.
آتشسوزی در منطقه کاستیا-لا مانچا در مرکز اسپانیا، بیش از ۲۶ هزار هکتار از اراضی را خاکستر کرد.
جنبش انصارالله از آغاز اجرای محاصره دریایی خبر داد، تنشها در منطقه در حال افزایش است.
خلیل الحیه، رئیس جدید دفتر سیاسی حماس، موقعیتهای مهمی را در این جنبش بر عهده داشته است؛ او در لحظات بحرانی جنگ با ایفا کردن نقشهای کلیدی در مذاکرات، به عنوان یکی از رهبرانی برجسته شد که فعالیتهای تبلیغی، آکادمیک و سیاسی را با یکدیگر پیوند داده است.