قطر و مصر درباره تنگه هرمز و امنیت منطقهای گفتگو کردند
نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر، شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، با بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه مصر، دیدار کرد و روابط دوجانبه و تحولات منطقهای را مورد بحث و بررسی قرار داد.
بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه قطر، در این دیدار که در پایتخت، دوحه، برگزار شد، راههای توسعه همکاریهای بین دو کشور، تلاشهای دیپلماتیک و هماهنگی های مشترک با هدف کاهش تنش در منطقه و تقویت امنیت و ثبات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
همچنین در این دیدار به اهمیت اجرای یادداشت تفاهم منعقد شده بین ایالات متحده و ایران، حفاظت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز و حفظ امنیت منطقهای اشاره شد.
شیخ آل ثانی اظهار داشت که قطر به حمایت کامل از تمامی تلاشها با هدف کاهش تنشها برای دستیابی به توافقی جامع که برقراری صلح پایدار در منطقه را تضمین کند، ادامه خواهد داد. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
با شعلهور شدن آتش سوزیهای جنگلی جدید در غرب کانادا و ادامه آتش سوزیها در استان انتاریو، این کشور با یکی از سنگینترین فصلهای آتش سوزی در سالهای اخیر روبرو شده است.
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، در چارچوب نخستین سفر رسمی خود به سوریه پس از ۱۷ سال، در دمشق با احمد الشرع، رئیسجمهور این کشور دیدار کرد.
شیخ فهد اليوسف الصباح، وزیر کشور کویت، اعلام کرد که پایانه مرزی العبدلی میان عراق و کویت ظرف ۴۸ ساعت آینده بازگشایی خواهد شد.
در پی وقوع تصادف رانندگی و برخورد دو اتوبوس مسافربری در محور دمشق-دیرزور در سوریه، ۳۵ نفر جان خود را از دست داده و ۳۰ نفر مجروح شدند.