سپاه پاسداران جنگندهها و نیروهای مستقر در یک پایگاه آمریکایی در اردن را خنثی کرد
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از انهدام کامل سه فروند هواپیمای اف-۳۵ و کشته شدن شمار زیادی از افسران آمریکایی در پاسخ به حمله اخیر به جزیره قشم خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۵۵ خود درباره عملیات نصر ۲ اعلام کرد که در پاسخ به جنایت دشمن آمریکایی در جزیره قشم، سه فروند هواپیمای اف-۳۵ در الازرق بهطور کامل منهدم شده و سه فروند دیگر نیز آسیب جدی دیدهاند.
اطلاعیه سپاه پاسداران بدین شرح است:
«مردم شریف و فهیم اردن؛ همراهی و همکاری صمیمانه شما، به ویژه مواضع صریح گروه هایی از نخبگان اردن عرصه را بر دشمن تنگ و آنها را مستاصل کرده است.
سحرگاه امروز دشمن آمریکایی عاجزانه از رویارویی جوانمردانه نظامی با استفاده از پایگاه های اشغالی در کشور شما و حمله هوایی به دو خانه مسکونی با بمب های سنگر شکن خود، دو خانه ساده مردم محلی در جزیره قشم را هدف قرار داد که پدر، مادر و یک فرزند خانواده شهید و دو کودک دیگر مجروح شدند.
در پاسخ به این جنایت و کمک به شما برای رهایی سرزمین اسلامی اردن از نکبت اشغالگران آمریکایی، صبح امروز رزمندگان نیروی هوافضای سپاه با حمله به رمپ استقرار و سوله تعمیراتی جنگنده های اف 35 دشمن آمریکایی در پایگاه هوایی الازرق با چندین فروند موشک بالستیک، سه فروند هواپیمای اف 35 را به کلی تخریب و به سه فروند دیگر خسارت سنگینی وارد کردند.
در این حمله همچنین چند افسر و کادر فنی و تعمیراتی دشمن نیز به هلاکت رسیدند.
منطقه ما جای ارتش کودککش که اینگونه با قساوت خانواده های بی گناه را نیمه شب در خواب به خاک و خون می کشد، نیست. مبارزه ما و شما تا اخراج آخرین اشغالگر آمریکایی از سرزمین های اسلامی ادامه خواهد یافت.» (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
در اعتراض به ممنوعیت اعمالشده علیه «جنبش اقدام برای فلسطین»، یک جنبش بریتانیایی حامی فلسطین، تظاهراتی در برابر دادگاه صلح وستمینستر برگزار شد.
صهیونیستهای اشغالگر حملات میدانی خود به جمعیت «الرأسالاحمر» در شرق شهرک عاطوف واقع در شمال دره اردن را از سر گرفته، اهالی را تهدید کردند که حداکثر ظرف ۱۰ روز آینده، منازل و محل سکونت خود را تخلیه کنند.
شمار جانباختگان سیلهای ادامهدار در ایالت آسام در شمالشرقی هند به ۷۸ نفر افزایش یافت.