سناتور آمریکایی کریس مورفی: ترامپ جنگ با ایران را باخته است
کریس مورفی، سناتور دموکرات آمریکایی اعلام کرد که دونالد ترامپ جنگ با ایران را باخته است.
مورفی با اشاره به اینکه هزینه بازگشایی دوباره تنگه هرمز روزبهروز افزایش مییابد، گفت دولت دونالد ترامپ در جنگ با ایران شکست خورده است.
مورفی در برنامهای از شبکه ان بی سی، دولت ترامپ را درباره جنگی که با حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران آغاز شده است، مورد انتقاد قرار داد.
وی مدعی شد توافق احتمالی روی میز با ایران شامل پرداخت سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار به دولت تهران برای بازگشایی تنگه هرمز است و گفت: «دونالد ترامپ این جنگ را باخته است. آمریکا در وضعیت ضعیفتری قرار دارد و ایران قدرتمندتر شده است. هزینه بازگشایی دوباره تنگه هرمز هر روز افزایش مییابد.»
مورفی افزود پرداخت چنین مبلغی به ایران به معنای پیروزی تهران خواهد بود.
وی با تأکید بر اینکه حملات علیه ایران باید متوقف شود و آمریکا در این روند تضعیف شده است، گفت: «من آمادهام از یک توافق بد برای پایان دادن به این جنگ و بازگشایی تنگه حمایت کنم، زیرا این تنها گزینه توافقی است که در اختیار داریم.»
مورفی همچنین اعلام کرد از تأمین مالی برای بازسازی ذخایر مهمات آمریکا با هدف ادامه حملات حمایت نخواهد کرد، اما در صورت دستیابی به توافق با ایران و پایان حملات، آماده است برای جایگزینی مهمات مصرفشده تلاش کند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
در پی وقوع آتشسوزی در یک کارخانه تولید مبلمان در منطقه صنعتی موسى صنعتیّه در ریاض، پایتخت عربستان سعودی، ۱۶ کارگر بنگلادشی جان خود را از دست دادند.
در پی حوادث ناشی از توفانهای حارهای «لوئیس» و «مِیمِی» و همچنین بارشهای موسمی در فیلیپین، ۱۲ نفر جان خود را از دست دادند و ۱۱ نفر زخمی شدند.
به کزارش روزنامه هاآرتص، از رسانههای عبریزبان از اول سال تاکنون دستکم 18 سرباز از ارتش رژیم صهیونیستی خودکشی کرد. اخیرا یک سربازی که در پایگاهی در دروس خلبانی شرکت می کرد، خودکشی کرده و ماه پیش نیز دو سرباز زن و یک سرباز دیگر خودکشی کرد.