شمار جانباختگان سیل در نپال به ۲۷۰ نفر افزایش یافت
شمار جانباختگان سیلی که در مناطق نزدیک مرز چین در نپال رخ داده است، به ۲۷۰ نفر افزایش یافت.
بر اساس گزارشهای رسانههای محلی، پس از وقوع سیل در روز گذشته، شمار قربانیان در این منطقه افزایش یافته و عملیات جستوجو برای یافتن افراد مفقود همچنان ادامه دارد.
مقامهای محلی اعلام کردند شمار جانباختگان این فاجعه به ۲۷۰ نفر رسیده است.
مرکز ملی کاهش و مدیریت خطر بلایای طبیعی نپال اعلام کرد عملیات جستوجو برای یافتن ۸۲۶ فرد مفقود، از جمله گردشگران خارجی، همچنان ادامه دارد.
گزارش شده است که ارتش نپال با استفاده از بالگردها بیش از ۱۰۰ نفر را از مناطق سیلزده نجات داده است.
عملیات جستوجو و نجات در مناطق راسوا و نواکوٹ که بیشترین آسیب را از سیل دیدهاند، متمرکز شده است.
شبکه تلویزیونی دولتی چین نیز اعلام کرد از میان ۵۵۸ نفری که در سمت تبتِ مرز چین مفقود اعلام شدهاند، ۲۶۰ نفر اتباع خارجی هستند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
دفتر تجارت دریایی بریتانیا از وقوع حادثهای برای یک نفتکش در تنگه هرمز خبر داد.
نشست هفتگی اطلاعرسانی مطبوعاتی وزارت دفاع ملی ترکیه در افیونقرهحصار برگزار شد. دریادار زکی آکتورک، سخنگوی وزارت دفاع، اعلام کرد رویکرد تهاجمی رژیم صهیونیستی در غزه، لبنان و سوریه همچنان بزرگترین مانع بر سر راه برقراری صلح و ثبات پایدار در منطقه است.
رژیم صهیونیستی برای سیصد و بیستودومین روز متوالی، توافق آتشبس در نوار غزه را با ادامه حملات توپخانهای، تیراندازی و محاصره نقض کرد.