فرزند یکی دیگر از خانواده های تحصن کننده تسلیم شد
جمال ارتاش، یکی از پدرانی که ماه هاست جلوی ساختمان حزب دموکراتیک خلق ها به تحصن نشسته است، با پسرش رمضان ارتاش که توسط پ.ک.ک به کوه ربوده شده بود، دیدار کرد.
جمال ارتاش، پدر رمضان ارتاش، سراب باشاران و مدینه آلکیش، خواهران رمضان در فرمانداری دیاربکر با رمضان که از دست پ.ک.ک نجات یافته و تسلیم شده بود، دیدار کردند.
خانواده ارتاش که 311 روز است به علت ربوده شدن فرزندشان توسط پ.ک.ک به کوه تحصن کردند، پس از 8 ماه به فرزندشان رسیدند.
ارتاش، پدر رمضان از 2 مارس تاکنون جلوی ساختمان حزب دموکراتیک خلق ها به تحصن نشسته است.
رمضان ارتاش 3 روز پیش در حقاری تسلیم پلیس شد
رمضان ارتاش که در 3 نوامبر 2019 ربوده شده بود، 3 روز پیش از پ.ک.ک فرار کرده و تسلیم فرمانداری تابور شهرک شمدینلی شد.
خانواده ارتاش برای فرزندشان از شهر قیزیلتپه ماردین آمده و در تحصن شرکت کرده بودند.
با تسلیم شدن رمضان ارتاش، شمار خانواده هایی که به فرزندشان رسیدند، به 14 نفر رسید. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد با اشاره به اینکه فلسطینیان در کرانه باختری با فشار شدیدی برای الحاق مواجه هستند، خواستار توقف این روند شد.
هاکان فیدان، وزیر امور خارجه، در تماس تلفنی با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، گفتوگو کرد.
اونجو کچلی، سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه اعلام کرد استفاده از مراسم تشییع راتکو ملادیچ، که به اتهام نسلکشی، جنایت علیه بشریت و جنایات جنگی محکوم شده است، بهگونهای که به معنای انکار جنایات ارتکابی و رنجهای انسانی باشد، غیرقابل قبول است.
بر اساس تحلیل منتشر شده در روزنامه نیویورک تایمز، جنگ ایالات متحده علیه ایران، پس از سالها مداخله نظامی طولانی مدت در افغانستان و عراق، این احتمال را مطرح کرد که واشنگتن ممکن است بار دیگر به درون یک درگیری طولانیمدت و پرهزینه کشیده شود.