یاپیجیاوغلو رئیس هداپار: در انتخابات در لیستهای حزب عدالت و توسعه شرکت خواهیم کرد

زکریا یاپیجیاوغلو، رئیس حزب عدالت و توسعه اعلام کرد که در انتخابات 14 می از لیستهای حزب عدالت و توسعه در انتخابات شرکت خواهند کرد.
زکریا یاپیجیاوغلو، رئیس حزب عدالت و توسعه خاطرنشان کرد که در انتخاباتی که در 14 می صورت می گیرد، رجب طیب اردوغان، نامزد ریاست جمهور ائتلاف جمهوری حمایت خواهند کرد.
یاپیجی اوغلو با اشاره به اینکه هدف اصلیاشان پیروزی اردوغان در انتخابات است، گفت: اولین هدف ما در این انتخابات پیروزی اردوغان، رئیس جمهورمان است و اداره ترکیه برای یک دوره دیگر به دست اوست. دومین اولیت ما هم این شد. اگر اردوغان پیروز انتخابات شود و 5 سال دیگر کشور را اداره کند ولی اکثریت مجلس در دست مخالفین اردوغان باشد، دوران سختی جلوی ماست. به همین دلیل خواستیم که در انتخابات مجلس نیز اکثریت به دست آید. سومین درخواست ما این است که صدای حزبمان نیز در مجلس به صورت قدرتمند شنیده شود.
وی افزود: به این نتیجه رسیدیم که در انتخابات 14 می از لیستهای حزب عدالت و توسعه در انتخابات شرکت خواهند کرد. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
در اعتراض به حملات رژیم اشغالگر به غزه، دهها هزار نفر از مردم باتمان با فراخوانی نهادهای مردمی گرد هم آمدند و راهپیمایی برگزار کردند. در این تجمع حمایتی از ملت فلسطین، همچنین واکنش تندی به سکوت افکار عمومی جهانی در برابر ظلمها نشان داده شد.
در مراسم مولود النبی که توسط بنیاد دوستداران پیامبر در شهرهای استانبول، وان و آدانا برگزار شد، پیام این مراسم قرائت گردید. در این پیام بر جایگاه حضرت محمد (ص) بهعنوان پیشوای مقاومت، برادری و وحدت تأکید شده است.
بشیر شیمشک، رئیس بنیاد دوستداران پیامبر (ص)، در مراسمی که در وان برگزار شد، بر اهمیت مقاومت در برابر ظلمهای موجود در دنیای اسلام تأکید کرد و گفت: اخلاق مقاومت پیامبرمان را ترک کردیم، به همین دلیل به این حال افتادهایم.
محمد گوکتاش، رئیس افتخاری بنیاد دوستداران پیامبر، در مراسم میلاد النبی که در دیاربکر برگزار شد، گفت: «غزه هرچقدر در دل شما ارزشمند باشد، شما نیز نزد خداوند و در کنار پیامبر به همان اندازه ارزشمند هستید».