اتحاد العلمای ترکیه نهمین نشست علما را برگزار می کند

اتحاد علما و حوزه های ترکیه، نهمین نشست علما را با شرکت علمای برجسته از کشورهای مختلف مسلمان در دیاربکر برگزار می کند.
اتحادالعلما شعار امسال نشست علما به عنوان "طوفان اقصی، مسئولیت امت و علما" تعیین کرد.
ملا محمد اوزر، دبیرکل اتحادالعلما اعلام کرد که نهمین نشست علما در 5 – 6 اکتبر در دیاربکر برگزار می شود.
وی اظهار داشت که در نهمین نشست علما به کشتارهای رژیم اشغالگر صهیونیستی در غزه خواهند پرداخت. در نتیجه مشورتهایی که توسط کمیته ترتیب با علما صورت گرفت، در این نشست درباره طوفان اقصی سخنرانی ها صورت می گیرد و از مسئولیت های علما و امت در این رابطه سخن گفته می شود. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
در اعتراض به حملات رژیم اشغالگر به غزه، دهها هزار نفر از مردم باتمان با فراخوانی نهادهای مردمی گرد هم آمدند و راهپیمایی برگزار کردند. در این تجمع حمایتی از ملت فلسطین، همچنین واکنش تندی به سکوت افکار عمومی جهانی در برابر ظلمها نشان داده شد.
در مراسم مولود النبی که توسط بنیاد دوستداران پیامبر در شهرهای استانبول، وان و آدانا برگزار شد، پیام این مراسم قرائت گردید. در این پیام بر جایگاه حضرت محمد (ص) بهعنوان پیشوای مقاومت، برادری و وحدت تأکید شده است.
بشیر شیمشک، رئیس بنیاد دوستداران پیامبر (ص)، در مراسمی که در وان برگزار شد، بر اهمیت مقاومت در برابر ظلمهای موجود در دنیای اسلام تأکید کرد و گفت: اخلاق مقاومت پیامبرمان را ترک کردیم، به همین دلیل به این حال افتادهایم.
محمد گوکتاش، رئیس افتخاری بنیاد دوستداران پیامبر، در مراسم میلاد النبی که در دیاربکر برگزار شد، گفت: «غزه هرچقدر در دل شما ارزشمند باشد، شما نیز نزد خداوند و در کنار پیامبر به همان اندازه ارزشمند هستید».