با شرکت 400 موسسه مردمی، راهپیمایی در پل گالاتا برگزار شد. صدها هزار نفر گردهم آمده و به کشتارها و نسل کشی هایی که رژیم اشغالگر صورت می دهد واکنش نشان دادند.
استانبول در اولین صبح سال جدید میزبان گردهم آیی پر معنی شد.
در این راهپیمایی زکریا یاپیجی اوغلو، رئیس هداپار، عثمان آشکین باک، وزیر ورزش و جوانی، محمت فاتح کاجر، وزیر فناوری، عمر بولات، وزیر تجارت، مصطفی شنتوپ، رئیس سابق مجلس ملی ترکیه، ماهر اونال، عضو هیئت تصمیم و اداری مرکز حزب عدالت و توسعه، علی یالچین، رئیس ممور سن و نمایندگان و شهرداران زیادی شرکت کردند.
صدها هزار نفر در واکنش به نسل کشی که رژیم صهیونیستی صورت می دهد، در پل گالاتا گردهم آمد.
مردم نماز صبح را در مساجد آیاصوفیه، سلطان احمد، فاتح، سلیمانیه و امین اونو برپا کرده و در پل گالاتا تجمع کردند.
مردم در دست پرچم های فلسطین و پلاکاردهایی داشتند که بر روی آنان نوشته بود: قدس متعلق به ماست، غزه جایی که کودکان بزرگ نمی شوند، قدس تحت اشغال است. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
احمد آکترک اوغلو، معاون مفتی استانبول گفت: همه بشریت و همه حاکمان در طول تاریخ می خواستند که به مسجد اقصی حکم کنند. ولی با کمک خدا مسلمانان همه مبارزاتی را که اینجا دادند به بهترین صورت ادامه داده و همیشه موفق بوده و پیروز شدند.
عبدالقادر اورالاوغلو، وزیر حمل و نقل و زیرساخت ترکیه گفت: فروش بلیت قطار مسافربری وان- ترکیه را از 20 فوریه آغاز می کنیم.
دکتر عبدالرحمان انصاری در سخنرانی که در نشست با موضوع "قدس و غزه امانت شده به امت" ایراد کرد، گفت: پیروزی غزه، پیروزی است که یک گروه مسلمانی در سرزمین کوچکی که از همه طرف محاصره شده قرار دارند، در مقابل نیروهای شرور به دست آوردند. این پیروزی شبیه پیروزی هایی است که در فرماندهی پیامبر اکرم به دست آمده است.
دکتر متین ییغیت، در نشست با موضوع "قدس و غزه امانت شده به امت" اظهار داشت: تحریم کردن اموال اسرائیلی در کنار کمکمان به برادران فلسطینی امان و مسلمانان دیگر، به ما نیز کمک می کند. ما با تحریم کردن خودمان را نیز حفظ می کنیم. خودمان را از آمیختن در فتنه آخر الزمان حفظ می کنیم.