وقوع زمین لرزه به بزرگی ۵.۴ ریشتری در دریای مدیترانه
به گزارش سازمان مدیریت بحران و حوادث اضطراری ترکیه (آفاد)، زمینلرزهای به بزرگی ۵.۴ ریشتری در سواحل دریای مدیترانه به وقوع پیوست.
مرکز این زمینلرزه در حدود ۱۴۳ کیلومتری جنوبغرب شهرستان آنامور از توابع استان مرسین و در عمق ۱۸.۸ کیلومتری زیر دریا ثبت شده است.
منابع محلی گزارش دادهاند که از صبح امروز تاکنون چندین لرزش در منطقه احساس شده و پس از زمینلرزه ۵.۲ ریشتری، ساعت ۱۷:۲۳ به وقت محلی زلزله دوم با قدرت ۵.۴ رخ داده است.
این زمینلرزه در استانهای مرسین، آدانا، کارامان، آنتالیا و قونیه نیز احساس شده است.
تا این لحظه گزارشی از خسارت یا تلفات احتمالی دریافت نشده و تیمهای آفاد و سایر نهادهای ذیربط در حال رصد دقیق وضعیت منطقه هستند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
سازمانهای مردمنهاد فعال در عرصه کمکهای انسانی در غزه اعلام کردند که پس از نسلکشی و ویرانی گسترده شهرها، مردمِ مجبور به زندگی در چادرها و آلونکها با هر نوع کمک انساندوستانه، بهویژه به چادر برای اسکان نیاز فوری دارند.
رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه در تاریخهای ۲۲ تا ۲۳ نوامبر در بیستمین اجلاس رهبران گروه ۲۰، در شهر ژوهانسبورگ جمهوری آفریقای جنوبی، حضور خواهد داشت.
در شهرک سیندیرگی استان بالیکسیر ترکیه زمین لرزه به بزرگی 4.9 ریشتری اتفاق افتاد.