شمار تلفات شیوع بیماری ابولا در آفریقا از مرز ۱۰۰۰ نفر گذشت
شمار قربانیان شیوع مداوم ابولا در جمهوری دمکراتیک کنگو و اوگاندا به ۱۰۰۱ نفر افزایش یافت. مقامات با اشاره به ادامه تلاشها برای مبارزه با این بیماری همهگیر، اعلام کردند که درمان صدها بیمار همچنان ادامه دارد.
بر اساس آخرین گزارش وضعیت منتشر شده از سوی وزارت بهداشت جمهوری دمکراتیک کنگو، تاکنون ۲ هزار و ۴۷۳ مورد تأیید شده مبتلا به ابولا در این کشور شناسایی شده است.
با رسیدن تعداد جان باختگان این بیماری به ۹۹۹ نفر، اعلام شد که ۷۳۷ بیمار تحت قرنطینه در حال درمان هستند و ۴۸۲ نفر نیز با شکست دادن این بیماری بهبود یافته اند.
در اوگاندا ۲۰ مورد ابتلا شناسایی شد
مقامات بهداشتی اوگاندا نیز گزارش دادند که ۲۰ مورد تأیید شده مبتلا به ابولا در این کشور مشاهده شده که ۲ مورد از آنها منجر به مرگ شده است.
به این ترتیب، تعداد کل جان باختگان این بیماری همه گیر در جمهوری دمکراتیک کنگو و اوگاندا به ۱۰۰۱ نفر رسید.
مقامات بهداشتی با اشاره به اینکه شناسایی موارد جدید، پیگیری افراد در تماس با مبتلایان، اقدامات قرنطینه ای و روند درمان بدون وقفه ادامه دارد، خاطرنشان کردند که همکاریهای ملی و بینالمللی برای کنترل این بیماری همه گیر همچنان در حال انجام است.(ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
زکریا یاپیجیاوغلو، رئیس حزب هداپار، به مناسبت سیویکمین سالگرد نسلکشی سربرنیتسا به بوسنی و هرزگوین سفر کرد و در مراسم بزرگداشت قربانیان این فاجعه و همچنین در چند برنامه و دیدار دیگر حضور یافت.
شهباز شریف، نخستوزیر پاکستان، فردا به دعوت رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور، یک سفر کاری به ترکیه انجام خواهد داد.
عمر رمضان سوی، رئیس انجمن «کاروان امید» در مرسین، همزمان با هزارمین روز حملات رژیم اشغالگر به غزه، با اشاره به تشدید بحران انسانی در این منطقه گفت: «امروز بزرگترین مشکلات مردم غزه کمبود خدمات درمانی، گرسنگی و بیآبی است. زندگی در غزه به یک معجزه تبدیل شده است.»