ABD Başkanı Biden'den siyonist rejime destek ziyareti

ABD Başkanı Joe Biden, yarın siyonist işgal rejimini ziyaret ederek "dayanışma" mesajı verecek.
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Joe Biden'ın çarşamba günü siyonist işgal rejimini ziyaret edeceğini duyurdu.
Biden'ın siyonist işgal rejimine desteğini bir kez daha yineleceğini vurgulayan Blinken, Biden'ın, mevcut krizden istifade ederek siyonist rejime saldırmak isteyebilecek üçüncü aktörlere bunu yapmamaları yönünde mesaj vereceğini kaydetti.
Blinken, ABD Başkanı'nın ziyareti kapsamında ayrıca siyonist rejimin savaş hedefleri ve stratejisi hakkında kapsamlı bir brifing alacağını da aktardı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HAMAS, siyonist rejim sözde güvenlik kabinesinin Gazze'yi işgal ve sivilleri göçe zorlama kararını "tam teşekküllü bir savaş suçu" olarak nitelendirdi, "işgal" yerine "kontrol" kelimesini kullanmasını da "hukuki sorumluluktan kaçma çabası" olduğunu vurguladı.
Fundamentalist Netanyahu hükümeti, Gazze'nin tamamını işgal etme kararı aldı. Filistin İslami Cihad Hareketi, bu adımı "soykırımın yeni aşaması" olarak nitelendirirken, bölgede hasta, yaralı, ilaç ve yakıt sıkıntısı kritik seviyelere ulaştı.
El-Aksa Hastanesi Sözcüsü Halil Daqran, yaralı ve hastaların sayısındaki artışa rağmen hastanede kalan dizel yakıtın yalnızca birkaç saatlik çalışmaya yeteceğini belirterek, "Acil yakıt temin edilmezse hastane tamamen hizmet dışı kalacak" uyarısında bulundu.
Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP), Gazze’ye insani koridor talebiyle Pazar günü Güvenpark’tan TBMM’ye yapılacak yürüyüş öncesi, bu akşam sosyal medyada etiket çalışması başlatacak.