Ankara Valisi Şahin, ANFİDAP üyelerini kabul etti
Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP) Dönem Sözcüsü İsmail Mansur Özdemir ve beraberindeki heyet, Ankara Valisi Vasip Şahin’i makamında ziyaret etti.
Valilik makamında gerçekleşen görüşmede, Filistin halkına yönelik insani duyarlılığın güçlendirilmesi, sivil toplum dayanışmasının artırılması ve kardeşlik bağlarının pekiştirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı.
Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Valimiz Vasip Şahin, Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP) üyelerini kabul etti. Görüşmede Filistin halkına yönelik insani duyarlılığın güçlendirilmesi, sivil toplum dayanışmasının artırılması ve kardeşlik bağlarının pekiştirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı.” ifadelerine yer verildi.
Ziyarette, Ankara genelinde yürütülebilecek ortak insani yardım ve farkındalık faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Savaşın ve ablukanın gölgesinde yaşam mücadelesi veren Gazze halkına destek olmak amacıyla Yetimler Vakfı, "Her Gün Bir Sofra" projesi kapsamında bölgede her gün sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyor.
Bingöl’ün Karlıova ilçesinde, Gazze’de yaşanan zulme dikkat çekmek ve mazlumlara destek olmak amacıyla Gazze yararına kermes düzenlendi.
EuroMed İnsan Hakları Gözlemevi, siyonist rejimin Gazze'de yürüttüğü soykırımın ateşkes sonrasında dahi sürdüğünü belirterek, 270 binden fazla Filistinlinin öldürüldüğünü, yaralandığını veya esir alındığını açıkladı. Rapora göre, her 8 Gazzeliden biri doğrudan soykırımın kurbanı oldu.