Batı Şeria'da 4 Filistinli şehid edildi

Siyonist rejim, işgal altındaki Batı Şeria'da ikisi çocuk 4 Filistinliyi daha şehid etti.
Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, siyonist rejimin, işgal altındaki Batı Şeria'nın Tubas kenti yakınlarındaki El-Faria'ya baskın düzenlediği belirtildi.
Baskında ikisi çocuk 4 Filistinlinin şehid edildiği belirtildi.
Şehidlerin Raşid Habib el-Ayidi (17), Hikmet Semir Muhammed Mulhim (24), Muhammed Semir Muhammed Mulhim (17) ve Yezzen el-Hatib (20) olduğu aktarıldı.
Görgü tanıkları, siyonist rejim sözde askerlerinin El-Faria kampını kuşatma altına aldığını ve farklı noktalarına keskin nişancılar yerleştirdiğini aktardı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Savaş kabinesinde de bir dönem görev almış olan Gadi Eisenkot, siyonist rejimin Gazze’de bataklığa saplanacağından endişeli olduğunu belirtti.
İspanyol aktör Javier Bardem, Los Angeles'ta Amerikan televizyon ödül töreninde Filistin halkına destek çağrısında bulundu.
Gazze'deki saldırılarda 64 bin 905 kişi şehit olurken, 164 bin 926 kişi de yaralandı. Son 24 saatte 34 şehit ve 316 yaralı kaydedildi.
Siyonist rejim, Halil'deki İbrahim Camii'nin iç avlusunun çatısını işgal etti. Karar, caminin İslami denetimini zayıflatıyor ve uluslararası hukuka aykırı bulunuyor.