Filistin bayrağını tekmelemek isteyen işgalci ağır yaralandı

Siyonist rejimin yedek askerlerinden olduğu belirtilen bir işgalci, bubi tuzaklı Filistin bayrağına tekme attığı sırada ağır yaralandı.
Olay, işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinde yaşandı.
Ramallah'ın doğusundaki Binyamin bölgesinde, toprağa dikili bir Filistin bayrağı, araçla seyir halindeki işgalcilerin dikkatini çekti.
Siyonist rejimin yedek askerlerinden olduğu belirtilen bir işgalci, arazide dikili bayrağı düşürmek için aracından inerek bayrağın olduğu noktaya doğru yürüdü.
Araçta kalan işgalci ise o anları cep telefonuyla kayıt altına almaya başladı.
İşgalci yedek askerin Filistin bayrağına hışımla tekme attığı ve bayrağı düşürmeye çalıştığı esnada patlama yaşandı.
Bubi tuzağının patladığı olayda işgalci askerin ağır yaralandığı, akıbetinin ise bilinmediği aktarıldı.
Sosyal medyada paylaşılan o anlar, binlerce görüntüleme aldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD'nin Seattle kentinde düzenlenen bir yapay zekâ konferansında Microsoft yöneticileri, Gazze'deki soykırıma destek verdikleri gerekçesiyle aktivistlerin sert protestosuna maruz kaldı. Eylemciler, şirketin siyonist rejimle yaptığı iş birliklerini teşhir etti.
Siyonist rejim, ABD'nin sınırsız siyasi ve askeri desteğiyle Gazze Şeridi'nde yürüttüğü soykırım savaşının 623. gününe girerken, hava ve kara saldırılarını yoğunlaştırdı. Açlıkla mücadele eden, yerinden edilmiş ve kuşatma altındaki milyonlarca Filistinliye yönelik saldırılar, uluslararası toplumun sessizliği ve acizliği gölgesinde devam ediyor.
Siyonist işgalciler, bu sabah erken saatlerde Batı Şeria'nın güneyindeki El-Halil vilayetine geniş çaplı baskın düzenleyerek en az 30 Filistinliyi esir aldı. Baskınlarda birçok ev arandı, evlerin içi dağıtıldı, bazı Filistinliler darp edildi.
İşgal altındaki Negev bölgesindeki Tel el-Sebaa (Tel es-Sabi) köyünde bu sabah erken saatlerde meydana gelen silahlı saldırıda 18 ve 20 yaşlarındaki iki kız kardeş katledildi.