Gazze'de sabahtan bu yana 100 Filistinli şehid edildi
Abluka altındaki Gazze'ye yönelik hava saldırılarını sürdüren siyonist işgal rejimi, sabahtan bu yana en az 100 Filistinliyi şehid etti.
Siyonist rejimin Gazze'ye yönelik saldırıları aralıksız devam ediyor.
Savaş uçaklarının sabahtan bu yana düzenlediği yoğun bombardımanda en az 100 Filistinli şehid oldu, 1000 Filistinli yaralandı.
Gazze'deki Aksa Hastanesi'nde morglarda yer kalmadığı, cenazelerin çadırlarda bekletilmek zorunda kaldığı kaydedildi.
Filistin Sağlık Bakanlığı, siyonist işgal rejiminin saldırılarında Gazze'de 500'ü çocuk, 276'sı kadın olmak üzere 1537 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 bin 612 kişinin de yaralandığını duyurmuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Katar, BAE, Türkiye, Pakistan ve Endonezya; siyonist rejimin Refah'ı tek yönlü açma söylemine karşı ortak bir açıklama yaparak Filistin halkının yerinden edilmesine yönelik her türlü girişimi reddettiklerini vurguladı.
Mavi Marmara gazisi Mehmet Tunç, ateşkese rağmen Gazze'de süren saldırılara dikkat çekerek, Türkiye'nin siyonist işgal rejimi ile diplomatik, ekonomik ve stratejik tüm ilişkilerini kesmesi çağrısında bulundu.
Filistin Direniş Komiteleri, Yaser Ebu Şebab adlı siyonist işbirlikçinin ölümü üzerine yayımladığı açıklamada, işgalcilerle iş birliğinin "kaçınılmaz bir sonla" sonuçlanacağını vurguladı. Açıklamada, direnişin toplumsal bütünlüğü koruma kararlılığı tekrarlandı.
İngiltere'de faaliyet gösteren Yaşamda İnancın Etkisi Enstitüsü (The Institute for the Impact of Faith in Life – IIFL) tarafından yapılan bir araştırma, küresel savaşların Britanyalıların İslam'ı seçmesinde belirgin bir etken olduğunu ortaya koydu.