Gazze'de son 24 saatte 79 kişi daha şehit edildi

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarında son 24 saatte can kaybı 79 artarak 34 bin 262'ye yükseldi.
Terör rejimi, Gazze Şeridi'nde 201 gündür tüm dünyanın gözünün içine bakarak katliam yapmaya devam ediyor.
İşgalci siyonistler, Gazze'ye yönelik saldırılarında son 24 saatte 79 Filistinli daha şehit oldu, 86 kişi de yaralandı. Gazze Şeridi'nde şehit sayısı 34 bin 262'ye, yaralı sayısı da 77 bin 229'a yükseldi.
İşgal rejiminin barbar saldırıları nedeniyle enkaz altında ve yol kenarlarında cesetlerin bulunduğu siyonist işgalcilerin engellemesi nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde yer alan yardım dağıtım merkezine düzenlenen saldırıda 3 Filistinli şehit olurken 46 kişi de yaralandı.
Gazze’de 598 gündür süren soykırıma katılan Türkiye-israil çifte vatandaşların yargılanabileceğini vurgulayan Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP), ilgili kişi ve oluşumlara karşı hukuki sürecin başlatılması çağrısında bulundu.
Siyonist işgal rejiminin sözde ordusunun Gazze kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4 Filistinli hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.
Filistin Topraklarında Ayrım Duvarı ve Yerleşim Karşıtı Direniş Komisyonu, son 24 saat içinde işgal altındaki Batı Şeria'da dört yeni yasa dışı yerleşim noktası kurma girişiminin tespit edildiğini açıkladı.