Gazze'de yaşanan katliama dikkat çekmek için Ağrı'da araç konvoyu yapıldı
Ağrı Sivil İnisiyatifi, Filistin'e destek amacıyla, onlarca araçla uzun bir konvoy düzenledi.
Ağrı'da faaliyet yürüten STK'lar Ağrı Sivil İnisiyatifi bünyesinde Filistin’e destek olmak amacıyla onlarca araçtan oluşan konvoy düzenledi.
Ağrı Vali Kutlu Aktaş Sanayi Sitesinde bir araya gelen topluluk, Filistin bayrakları taşıyıp, caddelerde şehir turu attı.
Sık sık slogan atan konvoyun son durağı olan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kampüs yerleşkesinde bulunan Nurettin Atmaca Camii avlusunda toplanarak dağıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejimin 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'ye yönelik saldırıları 70 binden fazla Filistinlinin şehadetine, 171 binden fazla kişinin yaralanmasına yol açtı. Enkaz altında hâlâ ulaşılamayan binlerce kişi bulunuyor.
Siyonist rejimin işlediği zorla gömme ve toplu gömü iddialarına ilişkin CNN'in ortaya koyduğu bulgular sonrası, kayıp merkezleri acil soruşturma ve Kızılhaç'ın bölgeye intikalini talep etti.
Belde girişinin toprak setlerle kapatılması hem hasta Filistinlileri hem de işine gitmek zorunda kalan yüzlerce kişiyi mağdur ederken, gece baskınları ve market–yakıt tedarikindeki kesinti krizi derinleştiriyor.
İşgal altındaki Batı Şeria'nın Halten–Beyt Umar arasındaki kırsal bölgede zeytinliklerine gitmeye çalışan Filistinli çiftçilere taşlarla saldıran Yahudi çeteler 7 kişiyi yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.