Gazzeli kadınlar sokaklarda ekmek pişiriyor

Gazze'de yakıt sıkıntısı nedeniyle birçok fırın ekmek yapamazken, halk, ekmek ihtiyacını sokaklarda pişirerek karşılıyor.
Siyonist işgal rejimi, 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye su, gıda ve yakıt sevkiyatı yapılmasına müsaade etmiyor.
Yakıt sıkıntısı nedeniyle, fırınlar ekmek yapamıyor.
Siyonist işgal rejimi, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde ekmek fırınlarını da hedef alıyor.
Saldırıya uğrayan çok sayıda fırın kullanılamaz hale geldi.
Abluka altındaki Gazze hükümetinin medya ofisi, siyonist rejimin fırınları ve çevresini kasıtlı olarak bombaladığını aktardı.
Siyonist rejimin fırınları hedef alarak bölgedeki insani durumu daha da kötüleştirmeyi amaçladığı belirtiliyor.
Evleri yıkılan ve yerlerinden edilmiş Filistinli kadınlar, yakıt sıkıntısı ve fırınların bombalanması nedeniyle sokaklarda ekmek pişiriyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC), işgal çetesinin yürüttüğü soykırım nedeniyle Gazze'deki insani yardım sisteminin tamamen çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu bildirdi.
Siyonist işgal ordusu, bugün yine sivilleri hedef aldı. Han Yunus'un batısındaki "Mawasi" bölgesinde ve Gazze kentinin kuzeyinde gerçekleştirilen iki ayrı saldırıda en az 9 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.
HAMAS Hareketi, siyonist işgalcilerin dün gece uluslararası sularda Gazze'ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan Özgürlük Gemisi'ne insansız hava araçlarıyla düzenlediği saldırıyı, organize devlet terörü ve açık denizlerde korsanlık olarak nitelendirdi.
İşgalci siyonistler, Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya’da bir katliam daha gerçekleştirdi. Katliamda çok sayıda şehid ve yaralı olduğu bildirildi.