Kassam Tugayları siyonist rejim helikopterini imha etti

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarının, Gazze Şeridi yakınlarında bir siyonist rejim helikopterini roketatarla vurarak imha ettiği açıklandı.
İşgal altındaki topraklarda yayın yapan Kanal 13, Kassam Tugayları'nın 7 Ekim'de siyonist rejim ordusuna ait helikopteri RPG roketatar ile vurduğunu duyurdu.
Haberde, pilotların paraşütlerle atladığı, helikopterin ise tamamen yandığı belirtildi.
Pilotların sağlık durumuyla ilgili bilgi verilmezken siyonist rejim ordusundan da konuyla ilgili açıklama yapılmadı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde yer alan yardım dağıtım merkezine düzenlenen saldırıda 3 Filistinli şehit olurken 46 kişi de yaralandı.
Gazze’de 598 gündür süren soykırıma katılan Türkiye-israil çifte vatandaşların yargılanabileceğini vurgulayan Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP), ilgili kişi ve oluşumlara karşı hukuki sürecin başlatılması çağrısında bulundu.
Siyonist işgal rejiminin sözde ordusunun Gazze kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4 Filistinli hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.
Filistin Topraklarında Ayrım Duvarı ve Yerleşim Karşıtı Direniş Komisyonu, son 24 saat içinde işgal altındaki Batı Şeria'da dört yeni yasa dışı yerleşim noktası kurma girişiminin tespit edildiğini açıkladı.