Şanlıurfa'da Gazze yararına kermes düzenlendi

Şanlıurfa'nın merkezinde (GEDAK) Genç Düşünce akademisi tarafından geliri Gazze'ye bağışlanmak üzere kermes düzenlendi.
Türkiye'nin ve dünyanın birçok yerinde duyarlı insanlar Filistin'de soykırım uygulayan işgalcilere destek veren malları boykot ederken bu duyarlılığın artması için çeşitli etkinlikler de yapılıyor.
Aralıksız bir şekilde siyonist işgal rejiminin bombardımanına maruz kalan Filistin halkı için dünyanın birçok coğrafyasından destek çağrıları gelirken toplumun pek çok kesiminde de yardım çalışmaları devam ediyor.
Filistin'de yaşanan soykırıma dikkat çekmek için Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde (GEDAK) Genç Düşünce Akademisi tarafından kermes düzenlendi.
Düzenlenen kermese halk yoğun ilgi gösterdi.
Kermeste elde edilecek olan gelirler Gazze'ye bağışlanacak. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejim güçleri, Batı Şeria'nın El-Halil kentinde gerçekleştirdiği baskınlarda 16 Filistinliyi alıkoydu. Baskınlar sırasında çok sayıda ev basıldı, eşyalar tahrip edildi ve bazı Filistinliler darbedildi.
Filistin'de lise bitirme sınavları Batı Şeria'da yoğun güvenlik tedbirleri altında yapıldı. Gazze'deki öğrenciler ise siyonist rejimin saldırıları nedeniyle bu yıl da sınavlara giremedi.
Siyonist rejimin Gazze'ye yönelik saldırıları bugün de hız kesmedi. Yardım bekleyen sivilleri hedef alan işgalciler, aralarında üç kardeşin de bulunduğu 21 Filistinliyi şehit etti.
Siyonist işgalciler, Kudüslü Âye Ebu Nab'ı Filistin'in 1948'de işgal edilen topraklarındaki evine baskın düzenleyerek esir aldı. Ebu Nab daha önce de birçok kez gözaltına alınmış ve Mescid-i Aksa'dan uzaklaştırılmıştı.