Siyonist işgal rejimi, Gazze'ye saldırı düzenledi: 45 şehit

İşgal rejimi, bu gece abluka altındaki Gazze'nin farklı yerlerine düzenlediği saldırılarda en az 45 kişi şehit olurken onlarca kişi de yaralandı.
Terör rejimi israilin savaş uçakları, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinin doğusundaki El-Fehhari bölgesinde El-Amuri ailesine ait eve hava saldırısı düzenledi.
Bombardımanda 11 kişi şehit olurken onlarca kişide yaralandı.
İşgal rejimi, Gazze'nin güneyindeki Refah şehrinde bir Filistinlinin evini hedef alması sonucu en az 20 kişi katledilirken çok sayıda kişi de yaralandı.
Gece boyunca barbar saldırılarını devam eden siyonist işgal rejimi, Şabura, El-Megazi mahalleleri ile Ez-Zaferan Cami'ye düzenlediği saldırılarda 14 kişi hayatını kaybetti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Savaş kabinesinde de bir dönem görev almış olan Gadi Eisenkot, siyonist rejimin Gazze’de bataklığa saplanacağından endişeli olduğunu belirtti.
İspanyol aktör Javier Bardem, Los Angeles'ta Amerikan televizyon ödül töreninde Filistin halkına destek çağrısında bulundu.
Gazze'deki saldırılarda 64 bin 905 kişi şehit olurken, 164 bin 926 kişi de yaralandı. Son 24 saatte 34 şehit ve 316 yaralı kaydedildi.
Siyonist rejim, Halil'deki İbrahim Camii'nin iç avlusunun çatısını işgal etti. Karar, caminin İslami denetimini zayıflatıyor ve uluslararası hukuka aykırı bulunuyor.