Siyonist rejim: Gazze savaşında 637 asker, 68 polis ve 6 Şin-Bet üyesi öldü

Siyonist rejim sözde ordusu, Gazze'deki çatışmalarda 637'si asker, 68'i polis ve 6'sı istihbarat servisi Şin-Bet'ten olmak üzere 711 işgalcinin öldürüldüğünü duyurdu.
Siyonist işgal rejimi, Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde 2 askeri aracın vurulduğunu duyurdu.
Açıklamada, 4 askerin öldüğü, 1 askerin de ağır yaralandığı kabul edildi.
Gazze Şeridi'ne saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana ise 637'si asker, 68'i polis ve 6'sı istihbarat servisi Şin-Bet'ten olmak üzere 711 işgalcinin öldürüldüğü duyuruldu.
Siyonist işgal rejimi sözde ordusu, ölen ya da yaralanan asker sayısına ilişkin gerçek bilgileri kamuoyundan gizliyor.
Gayr-i resmi açıklamalarda ölü ve yaralı sayısı binlerle ifade ediliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Sivil Diplomasi Merkezi Başkanı ve ANFİDAP İstişare Kurulu Üyesi İsmail Mansur Özdemir, “Siyonist medya zulmü gizleyip gerçekleri çarpıtıyor. Gazze halkı kendi toprağında kendini savunan masum bir halktır.” dedi.
Siyonist rejim, Gazze'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği hava saldırılarında sivilleri hedef aldı. Saldırıda çoğu çocuk en az 8 kişi şehit oldu, onlarcası yaralandı.
Siyonist rejimin Tulkerem kenti ile Nur Şems ve Tulkerem mülteci kamplarına yönelik saldırıları 115. gününde, Nur Şems Kampı'na yönelik kuşatma ise 102. gününde devam ediyor. Kent ve kamplarda artan baskınlar, yıkım, patlamalar ve alıkoymalar, sivil yaşamı neredeyse durma noktasına getirdi.
Siyonist işgalciler, Cenin kenti ve mülteci kampına yönelik kuşatma ve saldırılarını 121. gününde sürdürüyor. Altyapı tamamen yok olurken, kamp neredeyse tümüyle yıkıldı. İşgalciler, girişleri kapatıp bölgeyi yaşanmaz hâle getirdi.