Balıkesir'de İHA boş araziye düştü
Balıkesir'in Manyas ilçesinde İHA boş araziye düştü. İHA incelenmek üzere Ankara'ya gönderildi.
Balıkesir’in Manyas ilçesine bağlı Salur Mahallesi’nde bir insansız hava aracı (İHA) boş bir araziye düştü. Bölgede çalışan çiftçiler tarafından bulunan İHA, güvenlik güçlerine teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, henüz kime ait olduğu belirlenemeyen İHA’nın düştüğünü fark eden vatandaşlar durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, çevrede güvenlik önlemi alarak İHA üzerinde inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da üç otomobilin karıştığı trafik kazasında yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Kocaeli’de gerçekleştirilen "Huzurlu Sokaklar Uygulaması" kapsamında 4 bin 139 kişi sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 5 kişi yakalandı.
Gaziantep Şehir Hastanesi'nde gerçekleştirilen yaklaşık 10 saatlik zorlu operasyonla daha önce Tip 1 aort diseksiyonu nedeniyle ameliyat geçiren ve yeniden hayati risk altına giren 43 yaşındaki iki çocuk babası Aydın Özçelik sağlığına kavuştu.
Yaz mevsiminin gelmesiyle artan evlilik ve düğün süreçleriyle ilgili konuşan İTTİHADUL ULEMA Yönetim Kurulu Üyesi Molla Remzi Uçar, masrafların sınırlı tutulması hususunda Efendimizin "Gelinin en bereketlisi, mehri en az olanıdır." hadis-i şerifini hatırlattı.