2 aylık emekli maaşını Gazze için bağışladı

Kendisi muhtaç olduğu halde Filistin'de yaşanan katliama sessiz kalamayan Heremsi Sucu (75), yaptığı kavli dualarının yanı sıra 2 aylık emekli maaşını Umut Kervanı aracılığıyla Gazze için bağışladı.
İstanbul Sultangazi'de bir gecekonduda damadı ile birlikte yaşayan Sucu, maddi imkânı olmamasına rağmen 2 aylık emekli maaşını Gazze'ye bağışladı.
Umut Kervanı Sultangazi temsilcilerinden Ferdi Çelebi, Heremsi Sucu'nun yaşadığı eve giderek yapılan bağışı bizzat teslim alıp bağışçıya teşekkür etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yağmurun ilk anından itibaren 389 personel, 136 iş makinesi ve araçla sahada olduklarını belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Afet Koordinasyon Merkezine ulaşan 80 ihbarın 68'ine hızlıca müdahale ettiklerini söyledi.
Çankırı'da bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Mardin’in Artuklu ilçesinde M. A. Ö. (2) isimli çocuk, damdan düşmesi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Malatya Büyükşehir Belediyesi, özel beslenme ihtiyacı duyan çölyak hastası, glüten hassasiyeti olan ve glütenli ürünler tüketemeyen vatandaşlar için Glütensiz Kafe Projesi'ni hayata geçiriyor.