5 ilde orman havacılık işletme müdürlüğü kuruldu

Ankara, Antalya, İzmir, Adana ve Muğla'da orman havacılık işletme müdürlüğü kurulmasına dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Orman Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında Adana, Ankara, Antalya, İzmir ve Muğla orman havacılık işletme müdürlükleri kuruldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 1 Ocak–12 Haziran 2025 tarihleri arasında trafikte yapılan denetimlerin sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.
Adana’da gasp, yağma ve hırsızlık suçlarından hakkında toplam 45 yıl 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şahıs, polis ekiplerince yakalandı.
Seyhan ilçesinde bulunan bir alt geçitte otomobille çarpışan hafif ticari araç takla attı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla yapılan Evde Bakım Yardımı'ndan aylık ortalama 540 bin vatandaşın yararlandığını, bu ay toplam 5,4 milyar liralık yardımın hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı.