Bakan Fidan, İngiliz mevkidaşı Cameron ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile İstanbul'da bir araya geldi.
Dışişleri Bakanlığının İstanbul Temsilciliğindeki görüşmede Bakan Fidan, Gazze'de ivedilikle tam ateşkesin sağlanması ve iki devletli çözümün hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.
Fidan ve Cameron'ın 90 dakika süren baş başa görüşmelerinde ayrıca İsveç'in NATO'ya katılım protokolü, Karadeniz'in güvenliği, ticaret, ekonomi ve savunma sanayii olmak üzere, Türkiye ile İngiltere arasındaki ikili ilişkiler ele alındı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
20 Haziran Dünya Mülteciler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan hukukçular, Türkiye'deki mülteci politikaları aklıselime dayalı ve hukuka uygun bir yaklaşımla yeniden ele alınması çağrısında bulundu.
Kırsal mahallelerde yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam Malatya Büyükşehir Belediyesi bozulan Karaağaç Mahallesi yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.
"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat 2023 depremlerinden etkilenen iller arasında yer alan Şanlıurfa’da, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 736 bin öğrenci karne aldı.
2024-2025 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Siirt Alpaslan İlköğretim Okulu’nda düzenlenen karne töreninde öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi.