Batman Yenişehir Mahallesi’ni akrepler sardı

Batman Yenişehir Mahallesi 3-4 Etap TOKİ Konutları'nda akreplerin yoğunlaşması, mahalle sakinlerini tedirgin ederken, vatandaşlar belediyeden ilaçlama talebinde bulundu.
Batman'ın Yenişehir Mahallesi 3-4 Etap TOKİ Konutları, son günlerde akreplerin istilasıyla gündemde.
Konut sakinleri, gece saatlerinde akreplerin evlerine girmesiyle büyük bir korku yaşarken, yetkililerden ilaçlama yapılmasını talep ediyor.
Mahalleli, belediyenin konuya bir an önce müdahale etmesini ve akreplerin bulunduğu bölgelerde ilaçlama çalışmalarına başlanmasını istiyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Umut Kervanı, Van'da yaz tatilini verimli geçirmek isteyen çocuklar için kapsamlı bir yaz okulu programı başlattı.
Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı, yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15,6 artarak 1 milyon 414 bin 382 oldu.
Türkiye'nin farklı illerinde haziran ayı içerisinde meydana gelen aşırı hız, dikkatsizlik ve ışık ihlalinin neden olduğu trafik kazaları, kameralar tarafından an be an kaydedildi.
Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, uyuşturucuyla mücadele kapsamında denetim gerçekleştirildi.