Bingöl'de motosiklet hırsızlığı: 3 şüpheli yakalandı

Bingöl'de bir evin önünden çalınan motosiklet, polis ekiplerinin çalışmasıyla sahibine teslim edilirken, olayla bağlantılı 3 şüpheli yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde yaşanan motosiklet hırsızlığıyla ilgili çalışma başlattı.
Yapılan teknik takip ve saha araştırmaları sonucunda, hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen 3 kişi, motosikleti çalıştırmak için kullanılan kontak tertibatı ile birlikte ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatılırken, ele geçirilen motosiklet sahibine teslim edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Malatya'nın Akçadağ ilçesinde bazı kayısı üreticileri zirai dondan etkilenen 25 yaş üzerindeki ağaçlarını keserek odun fiyatına satıyor.
Batman Valisi Canalp, uyuşturucuyla mücadele kapsamında 4 ayda 966 kişiye işlem yapıldığını, tutuklu sayısının ise 100'e yükseldiğini açıkladı.
Siyonist işgal rejimi tarafından 1 Mayıs'ta Malta açıklarında drone ile bombalı saldırıya uğrayan "Vicdan Gemisi" ile ilgili İstanbul'da basın toplantısı gerçekleştirildi.
Mersin’de Emniyet ve Jandarma birimleri tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda, 28 kilogram kokain, 680 litre sıvı metamfetamin ve 3,5 kilogram kristal metamfetamin ele geçirilirken operasyonlarda 2 şüpheli gözaltına alındı.