Bisiklet sürücüleri Filistin için pedal çevirdi

Kayseri’de bir grup bisiklet sürücüsü, Filistin’de yaşanan zulme dikkat çekmek amacıyla pedal çevirdi.
Gazze’de iki ayı aşkın süredir devam eden soykırım ve zulme karşı yapılan aktiviteler sürüyor.
Bu kapsamda Kayseri’de de bir grup bisiklet sürücüsü, yaşananlara dikkat çekmek amaçlı bisikletleriyle bir araya geldi.
Cumhuriyet Meydanında toplanan grup, oradan hareketle şehirde bir tur gerçekleştirdi.
Daha sonra aynı noktada bir araya gelen grup adına Metin Yıldırım bir açıklama yaptı.
Bisiklet konvoylarına katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Yıldırım, "Filistin’de büyük bir zulüm devam ediyor. Kardeşlerimiz orada tek başlarına bir mücadele veriyor. Orada en çok yıpranan ve bu zulme maruz kalan kadınlar, yaşlılar ve çocuklar oluyor. Biz de o vahşeti, hastanelerin bombalanmasını, masumların katledilmesini bisikletlerimizle bir tur atarak Filistin’deki kardeşlerimize destek olmak istedik. Şunu da hatırlatmak istiyorum. Hiçbir zaman yaptığınız bir iyiliği, güzel ameli küçümsemeyin. Siz iyiliği tohum gibi toprağa atın, Allah Teala sizden habersiz bereketlendirecektir." dedi.
İşgalci siyonistlere lanet, Gazzeli Müslümanlara dua eden grup, sessiz bir şekilde dağıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, ruhsatsız silah ve kaçak cep telefonu ele geçirildi.
Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenledikleri operasyonla kaçak kazı yapan 2 şüpheliyi suçüstü yakaladı.
Elebaşı yurt dışında firari olan “Piro” kod adlı U.Ş.’nin yönettiği silahlı suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 32 şüpheli yakalandı.
Türkiye’de eylül ayında trafiğe kaydı yapılan araç sayısı 196 bin 338 olurken, 4 bin 932 aracın kaydı silindi. Böylece trafikteki toplam araç sayısı 191 bin 406 arttı. Türkiye genelinde trafiğe kayıtlı araç sayısı 33 milyonu aştı.