Bursa’da ihtiyaç sahibi çocuklara kurban destek çeki

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi 25 bin çocuğa bayramlık kıyafet almaları için 300 liralık çek verecek.
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği 'Kart 16' uygulaması ile ‘Hem Çocuklara Hem Esnafa Bayram’ temasıyla ile toplamda 7,5 milyon TL değerindeki kurban destek çekleri ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.
Merinos AKKM'de gerçekleşen Kart16 tanıtımını BURFAŞ Genel Müdürü Ömer Furkan Banaz gerçekleştirirken, toplantıya Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fahrettin Bilgit, Bursa Ayakkabıcılar Odası Başkanı İbrahim Aytekin ve birçok hazır giyim esnafı katıldı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ayakkabı ve hazır giyim sektöründeki esnafa yönelik geçen yıl yaptığı uygulamayı bu yıl da destek paketini devreye aldı.
Büyükşehir Belediyesinin Kurban Bayramı öncesi hayata geçirdiği proje kapsamında, ihtiyaç sahibi 25 bin çocuğa bayramlık kıyafetleri için 300 liralık bayram çeki verilecek ve bu çekler Bursa Ayakkabıcılar Odası ve Bursa Hazır Giyimciler Odasına kayıtlı küçük esnafta geçerli olacak.
Her iki oda ile yapılan protokol kapsamında yürütülecek projeye katılmak isteyen esnaf, kayıtlı olduğu oda ile temasa geçecek.
“25 bin çocuğa 300 liralık destek çeki”
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş
İmza töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Hem evlatlarımızı sevindirmek hem de sevinçlerine destek olmak için Kurban Bayramına özel hazırladığımız kart16 çeklerimiz sayesinde 25 bin çocuğumuza en güzel giysileri bayram sabahında verilecek. 5 bin çocuğumuza dağıtımını yapmıştık. 20 bin olmak üzere toplamda 25 bin çocuğumuza 300 TL’lik çekler takdim edilecek. Yaklaşık yedi buçuk milyonluk bir bedele tekabül ediyor.” dedi.
Bursa Ayakkabıcılar Odası Başkanı İbrahim Aytekin ile BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit destekleri ve projeleri nedeniyle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür etti.
Proje kapsamında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit, Ayakkabıcılar Odası Başkanı İbrahim Aytekin arasında protokol imzalandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yolsuzluk lekesini bağırmakla çıkaramazsınız. Hırsızlık ayıbını sağa sola saldırarak temizleyemezsiniz. Haram parayla ikbal peşinde koşmanın utancını tehditle örtemezsiniz. Yargıya hesap vermekten kaçamazsınız." dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.
Ağrı Gürbulak Gümrük Kapısında gerçekleştirilen operasyonda 764 Kilo likit metamfetamin cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Ülkemiz genelinde 184 kadastro mahkemesinde bulunan toplam 38 bin dosyayı bu yıl sonuna kadar sıfırlamayı hedefliyoruz." dedi.