Bursa-İstanbul deniz otobüsü seferlerine fırtına engeli
Bursa'nın Mudanya ilçesi ile İstanbul arasında deniz ulaşımını sağlayan Bursa Deniz Otobüslerinin seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.
Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı Bursa Deniz Otobüslerinin internet sitesinde yer alan bilgiye göre;
08.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
08.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya)
09.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
09.30 Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas)
10.00 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
11.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya)
11.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Armutlu (İhlas)
12.55 tarihindeki Armutlu (İhlas) - Bursa (Mudanya) (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Sivas'ın Kangal ilçesinde otomobilin kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
MAZLUMDER tarafından, 2001 yılından beri her yıl 10 Aralık İnsan Hakları Günü kapsamında farkındalık oluşturmak ve yaşanan hak ihlallerine dair bir bakış sunmak amacıyla MAZLUMDER İnsan Hakları Gecesi ve Ödül Töreni düzenlendi. Ödül töreninde "Soykırım ve Ateşkes Kıskacında Gazze" başlığında "İnsan Hakları Basın Ödülü" İlke Haber Ajansı'na (İLKHA) verildi.
Kızıltepe-Ceylanpınar kara yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 5 kişi yaralandı.
Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen kurtarıldı.