Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 43 tutuklama

Bursa'da uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 88 kişi gözaltına alındı. Bunlardan 43'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bursa Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığının, uyuşturucu veya uyarıcı madde yapma ve sağlama suçundan başlattığı soruşturmada Bursa İl Emniyet Müdürlüğü 140 şüpheliye bugün şafak operasyonu gerçekleştirdi.
Yapılan operasyonda 88 kişi gözaltına alınırken yapılan aramalarda çeşitli uyuşturucu maddeler, 6 adet tabanca, 293 adet fişek, 2 adet hassas terazi, 2 adet tüfek ve 4 adet kartuş ele geçirildi.
Gözaltına alınan 88 kişiden 43'ü tutuklandığı, 9 kişinin ise yakalama çalışmaları devam ettiği belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
"Gazze’deki soykırıma ortak olmayın" çağrısıyla bir araya gelen Filistin'e Yürüyüş Platformu, Mersin Limanı’ndan işgal rejimine gideceği belirtilen askeri sevkiyatlara ve uluslararası lojistik şirketlerin işbirliğine sert tepki gösterdi.
İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul'da meydana gelen artçı sarsıntı sonrası bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti.
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan 6'sı tutuklu 12 sanık ile suça sürüklenen 3 çocuğun yargılanmasında mahkeme, tutuklu sanıkların mevcut halinin devamına karar vererek, duruşmayı 2 Mayıs'a erteledi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde büyük bir sosyal konut kampanyası başlatılacağını duyurdu.