Bursalılar, Kadir Gecesi'nde camileri doldurdu

Bursa'da Kadir Gecesi, Ulu Camii ve diğer camilerde yoğun katılımla idrak edildi.
Kadir Gecesi, Kur'an-ı Kerim'in nazil olmaya başladığı ve bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen kutsal bir gece olarak, her yıl Müslümanlar tarafından coşku içinde idrak ediliyor.
Bin aydan daha hayırlı kabul edilen Kadir Gecesi, bu yıl Bursa'da büyük bir coşkuyla ihya edildi.
İbadet için camilere akın eden Bursalılar, yoğun katılım gösterdi.
Bursa'nın tarihi ve manevi dokusuyla bilinen Ulu Camii başta olmak üzere, Emir Sultan Camii ve diğer camiler, Kadir Gecesi'ni ihya etmek isteyen Bursalılarla dolup taştı.
Camilerde bir araya gelen vatandaşlar, geceyi ibadetle geçirdi.
Ulu Cami'de, Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır'ın verdiği sohbeti dinleyen vatandaşlar, Kadir Gecesi'ni ihya etmek için camiyi doldurdu.
Ulu Cami'deki kalabalık, teravih namazının ardından da devam etti.
Namazı kılan vatandaşlar, dua etmek için bir araya gelerek, başta Gazze olmak üzere tüm İslam âlemi için ellerini semaya açtı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çanakkale'de, fırtına nedeniyle yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
Adana'nın Karataş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir pick-up aracın şarampole yuvarlanması sonucu aynı aileden dört kişi yaralandı.
Samsun'un Canik ilçesinde meydana gelen heyelan sonucu hayatını kaybeden baba ve iki çocuğun ardından olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olayın tüm yönleriyle inceleneceğini duyurdu.
Samsun'un Canik ilçesinde meydana gelen heyelanda bir oto yıkamacıda araçlarını temizleyen dört kişilik aile göçük altında kaldı. Olayda baba ve iki çocuğu hayatını kaybetti, anne yaralı olarak kurtarıldı.