Çocuklar biriktirdikleri paralarını Filistin için bağışladı

Şanlıurfa'da çocuklar, biriktirdikleri harçlıklarını Filistin’de saldırılara maruz kalan akranlarına gönderilmek üzere bağış yaptı.
Akçakale'de Peygamber Sevdalıları adına açılan bağış kampanyasına çocuklardan destek geldi.
Harçlıklarını biriktiren çocuklar, kumbaralarında biriktirdikleri parayı Filistin'deki saldırılara maruz kalan akranlarına bağışladı.
Aynı şekilde Filistin'e destekte bulunan kadınlar da ziynet eşyalarını bağışladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Organize sanayi bölgelerinde (OSB) yatırımlarını belirlenen sürede tamamlayamayan sanayiciler için yeni bir başvuru süresi tanımlandı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Can Holding’e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ikinci dalga operasyon başlattı. 35 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken, 26 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
İstanbul'un Beykoz ilçesinde işçileri taşıyan bir servis minibüsü, arkasındaki römorkun kontrolden çıkması sonucu devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) konut ve iş yeri alıcılarına yönelik yüzde 25 indirim kampanyasında bugün son başvuru günü. Borcunu kapatıp tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlar, mesai bitimine kadar aracı bankalara başvurabilecek.