Çocuklar biriktirdikleri paralarını Filistin için bağışladı

Şanlıurfa'da çocuklar, biriktirdikleri harçlıklarını Filistin’de saldırılara maruz kalan akranlarına gönderilmek üzere bağış yaptı.
Akçakale'de Peygamber Sevdalıları adına açılan bağış kampanyasına çocuklardan destek geldi.
Harçlıklarını biriktiren çocuklar, kumbaralarında biriktirdikleri parayı Filistin'deki saldırılara maruz kalan akranlarına bağışladı.
Aynı şekilde Filistin'e destekte bulunan kadınlar da ziynet eşyalarını bağışladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep'te Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin bir araca yönelik gerçekleştirdiği operasyonda, 5 kilo 400 gram skunk maddesi ele geçirilirken 1 şüpheli gözaltına alındı.
Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), yüksek sıcaklık, düşük nem ve kuvvetli rüzgarın etkili olacağı bu haftada, orman yangını riskine karşı önlemleri artırdı.
Tarım ve Orman Bakanlığı, mazot-gübre, hububat, kırsal kalkınma ve diğer kalemlerde toplam 116,3 milyon liralık tarımsal destek ödemesinin çiftçilerin hesaplarına bugün aktarılacağını duyurdu.
Şanlıurfa’da, Peygamber Sevdalıları Şanlıurfa Derneği tarafından 7-10 yaş arası çocuklara yönelik başlatılan namaz öğretimi programı, 10 Ağustos Pazar günü düzenlenecek "Final Etkinliği"yle sona erecek. Programın yapılacağı Cumhuriyet Parkı’na halk davet edildi.