Çocukları Mustafa Kemal'e secde ettirdiler

10 Kasım etkinliklerinde, bir okuldaki öğrencilere Mustafa Kemal'in portresinin önünde secde ettirilmesi, tepkilere neden oldu.
10 Kasım etkinlikleri skandalları ortaya çıkmaya devam ediyor.
Daha önce AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları tarafından paylaşılan bir videoda Allah'ın sıfatlarının Mustafa Kemal için kullanılması büyük tepki çekerken, bu defa skandal bir video daha ortaya çıktı.
Her fırsatta Allah'a secde için camiye giden öğrencileri hedef alan Kemalist kesimin sınır tanımaz Mustafa Kemal sevgisi, minik çocukları Mustafa Kemal'in portresi önünde secde ettirmeye kadar vardırdı.
Görüntülerde ilkokul çocuklarının LGBT sembolleri altında, Mustafa Kemal portresinin önünde secde ettikleri görülüyor.
O esnada bir öğrenciye okutulan şiirde, "Sonsuz olan kudreti sığmaz akla" şeklindeki ifade dikkat çekti.
Söz konusu skandal görüntülere tepki çığ gibi büyürken Mustafa Kemal'in ilahlaştırılmaya çalışıldığına dikkat çekildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, mizah maskesi ardına saklanarak Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e (Sallallahu Aleyhi Vesellem) yönelik yapılan hakareti "ahlaksız ve provokatif bir saldırı" olarak nitelendirdi.
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed ve Hazreti Musa'yı hakaret içerikli karikatürize eden Leman Dergisine tepki gösteren Müslümanlar, dergi binasının önünde toplanarak alçak saldırıyı protesto etti.
Bursa'nın Kestel ilçesinde, ormanlık alanda yangın çıktı.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kayseri’de düzenlediği basın toplantısında yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, “Milletin taleplerini, beklentilerini karşılayacak bir anayasayı bu millete kazandıralım istiyoruz.” dedi.