Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Heniyye'yi kabul edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS) Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'yi kabul edecek.
Gazze'de yaşanan soykırım için diplomasi trafiğini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün HAMAS Siyasi Büro Başkanı Heniyye ile bir araya gelmesi bekleniyor.
Kabulün Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde olması öngörülüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) 2025 yılı Ana Kararnamesi tamamlandı. Kararnamelerle adli ve idari yargıda 4 bin 36 hakim ve savcının görev yeri değişti.
Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak amacıyla ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Mardin-Diyarbakır yolunda bulunan Türk Telekom 10. Yıl Hatıra Ormanı'nda yangın çıktı.
Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Türkiye'nin en kalabalık öğrenci nüfusuna sahip illerinden biri olan Şanlıurfa’da eğitim çalışanlarının karşılaştığı zorluklar ve çözüm bekleyen yapısal sorunları gündeme getirdi.