Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bolu Kartalkaya'da bir otelde meydana gelen yangında hayatını kaybedenlere başsağlığı, yararlı vatandaşlara da acil şifalar diledi.
Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden taziye mesajı yayımladı.
Yılmaz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Bolu Kartalkaya'da bir otelde meydana gelen yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.
İlgili kurumlarımız yangına müdahale çalışmalarını sürdürmektedir.
Rabb'im milletimizi her türlü afetten korusun." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde motosiklet ve motorlu bisikletlere yönelik geniş çaplı denetim gerçekleştirdi.
Siirt’te meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bölgede uzun süre trafik yoğunluğu yaşandı.
Marmara, Ege ve İç Anadolu'nun bazı bölgelerinde sağanak yağışlar bekleniyor. Ege'de kuvvetli rüzgâr ve batı kesimlerde toz taşınımı yaşanabilir, sıcaklıklar ise mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.
Van ilinden Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine inci kefallerinin götürüleceği bilgisini alan Ağrı İl Jandarma Komutanlığı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmada 2 ton balık ele geçirdi.