Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan deprem paylaşımı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, merkez üssü İstanbul Silivri'de meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem nedeniyle "geçmiş olsun" dileklerini iletti.
Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Yılmaz, AFAD başta olmak üzere, ilgili kurumların saha tarama faaliyetlerine başladığını, gelen ihbarları ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini vurguladı.
Yılmaz, "İstanbul Silivri’de meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. AFAD başta olmak üzere ilgili kurumlarımız; saha tarama faaliyetlerine başlamış, gelen ihbarları ve gelişmeleri yakından takip etmektedir. Rabbim ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." İfadelerine yer verdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
"Gazze’deki soykırıma ortak olmayın" çağrısıyla bir araya gelen Filistin'e Yürüyüş Platformu, Mersin Limanı’ndan işgal rejimine gideceği belirtilen askeri sevkiyatlara ve uluslararası lojistik şirketlerin işbirliğine sert tepki gösterdi.
İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul'da meydana gelen artçı sarsıntı sonrası bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti.
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan 6'sı tutuklu 12 sanık ile suça sürüklenen 3 çocuğun yargılanmasında mahkeme, tutuklu sanıkların mevcut halinin devamına karar vererek, duruşmayı 2 Mayıs'a erteledi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde büyük bir sosyal konut kampanyası başlatılacağını duyurdu.