Denizlerde fırtına bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz, Marmara, Kuzey Ege ve Batı Akdeniz'de fırtına beklendiğini duyurdu.
Batı Karadeniz’in batısında rüzgârın, öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Doğu Karadeniz’de (Kastamonu-Samsun) rüzgârın, öğle saatlerinden sonra batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Marmara’da rüzgârın, öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, çarşamba günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Kuzey Ege’de rüzgârın, öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, çarşamba günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Batı Akdeniz’de rüzgârın, öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde başlayıp çarşamba akşam saatlerinde 9 kuvvetinde (75-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, perşembe günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ramazan Bayramı yaklaşırken Umut Kervanı, Siverek’teki ihtiyaç sahibi çocuklara giyim yardımında bulunarak sevindirdi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa'da kuvvetli rüzgar beklendiğini belirterek 'sarı' kodlu uyarı yaptı. Bursa Valiliği de meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.
Bahar aylarının girmesiyle beraber meyve ağaçlarının dikim zamanının geldiğini belirten fidan satıcıları, ağaç dikerken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün son 3 yılda yaklaşık 7 milyon araca hizmet verdiğini kaydetti. Bakan Uraloğlu, köprü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu ile yıllık toplam 25,3 milyar lira tasarruf edildiğini bildirdi.